sisalvloerkleden.nl showroom

Kom naar de showroom voor advies op maat!

Ben je op zoek naar hoogwaardige sisal producten zoals vloerkleden, vloerbedekking, tapijten, traplopers en trapbekleding? Zoek dan niet verder! Bij Sisalvloerkleden.nl vind je alles wat je nodig hebt voor een stijlvol en duurzaam interieur. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van sisal.

Wat je kan verwachten

Bij Sisalvloerkleden.nl staan we garant voor advies op maat. In onze showroom in Aalten staat Hans, onze expert klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte sisal producten voor jouw interieur. Of je nu advies nodig hebt over de juiste afmetingen, kleuren of dessins, wij denken graag met je mee.

Bovendien hanteren wij de scherpste prijzen per vierkante meter, zodat je altijd verzekerd bent van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Twijfel je nog over je keuze? Geen probleem! Bij Sisalvloerkleden.nl kun je gratis staaltjes aanvragen, zodat je de kwaliteit en uitstraling van onze sisal producten zelf kunt ervaren.

Onze sisal producten

Bij Sisalvloerkleden.nl vind je een uitgebreid assortiment aan sisal producten:

Sisal vloerkleden

Onze sisal vloerkleden zijn gemaakt van de beste kwaliteit sisal vezels, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook een natuurlijke uitstraling hebben. Of je nu op zoek bent naar een rond, rechthoekig of vierkant sisal vloerkleed, bij ons vind je het perfecte exemplaar voor jouw interieur.

Ontdek de verschillende sisal vloerkleden:

Sisal vloerbedekking

Op zoek naar vloerbedekking die zowel stijlvol als praktisch is? Kies dan voor sisal vloerbedekking van Sisalvloerkleden.nl. Onze vloerbedekking is niet alleen slijtvast en gemakkelijk te onderhouden, maar ook nog eens verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen.

Ontdek de verschillende sisal vloerbedekking:

Sisal trapbekleding

Geef je trap een natuurlijke en warme uitstraling met sisal trapbekleding van Sisalvloerkleden.nl. Onze trapbekleding is niet alleen stijlvol, maar ook zeer duurzaam en slipbestendig. Zo maak je van jouw trap een echte eyecatcher in huis.

Ontdek de verschillende sisal trapbekleding:

Sisal traploper

Op zoek naar een elegante en praktische oplossing voor je trap? Kies dan voor een sisal traploper van Sisalvloerkleden.nl. Onze traplopers zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en dessins, zodat je altijd een traploper vindt die perfect bij jouw interieur past.

Ontdek de verschillende sisal traploper:

Kom binnenkort langs

Wacht niet langer en breng een bezoek aan onze showroom in Aalten. Ontdek ons uitgebreide assortiment sisal vloerkleden, vloerbedekking, tapijten, traplopers en trapbekleding en laat je inspireren door de mogelijkheden. Bij Sisalvloerkleden.nl vind je gegarandeerd de perfecte sisal producten voor jouw interieur!

Ben je opzoek naar andere soorten vloerkleden? Bekijk dan de website van vloerkleden.nl.

Terug naar blog